Running Rough, bad injector? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-06-2011, 08:20 AM Thread Starter Rookie
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Running Rough, bad injector?

I have a 2001 F-250 7.3l. Ive just noticed that it has started to run a little rough. Its running rough when idling then all the way up to the boost then feels fine, after shifting goes back to running rough. Worst past 40 mph truck starts to vibrate a little when pressing accelerator. Check engine light came on then turned off, hooked it up to 2 different code readers and nothing came up. no smoke coming out of the exhaust. I was thinking it could be a bad injector? Anyone had a similar problem?
Johnny_I_Guy is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome