IE 8.0 IS P.O.S.!!!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Computer Geeks Gaming, Servers, Code, everything computer...

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-23-2008, 06:28 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
IE 8.0 IS P.O.S.!!!!!

I downloaded the latest version of Internet Exploder and it sucks!!! I get about 5 minutes of surfing then it says Internet Explorer not responding. and I have to close it out and reopen it. no matter what I do it keeps doing it!!! and the d@mn thing wont let me replace it with the previous version 7.0.
dont make the same mistake I did!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-23-2008, 08:17 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
well I got it fixed. I had to download the 7.0 ie and save it to computer. then go to controll pannel and remove ie 8.0 in the add/remove programs section. then open the saved 7.0 file. had me freaked out for a while but im glad I got it.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 03-23-2008, 08:40 PM
Cynic
 

Join Date: Jun 2007
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 11,194
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
I've been using the beta on vista ultimate and business for awhile now. No issues here.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 03-23-2008, 08:45 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
I have windows xp. I guess they dont play well togather or something. ie 7.0 works great.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 03-24-2008, 08:38 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2005
Location: Greenwood, Indiana (Indianapolis)
Posts: 7,241
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 99Smokin73Stroker Send a message via Yahoo to 99Smokin73Stroker
I use firefox......better than IE IMO
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 03-24-2008, 09:31 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
ive heard with fire fox theres problems with movies and pictures and stuff.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 03-24-2008, 09:39 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2005
Location: Greenwood, Indiana (Indianapolis)
Posts: 7,241
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 99Smokin73Stroker Send a message via Yahoo to 99Smokin73Stroker
I never really have many issues with movies, and definitely not pictures.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 03-24-2008, 09:43 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
I thought bout getting fire fox when my ie was all screwed up but i got it fixed. I HATE COMPUTERS!!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 06-28-2008, 05:19 PM
Banned
 

Join Date: Nov 2007
Location: Los Gatos CA
Posts: 733
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sometimes you need to remove all plugins, in IE /tools/Manage Addins/Enable or Disable addins Then highlite and disable lots or all, you can always enable them. What happens is a addin is written poorly and IE is just waiting for a signal from the addin to say it is done (But doesnot)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 06-28-2008, 09:27 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: lewiston, Id.
Posts: 5,008
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
I just reinstalled IE8 well see how it does this go around. last time it wasnt playing nicely with google task bar.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors