Net images gone? - Ford Powerstroke Diesel Forum
Computer Geeks Gaming, Servers, Code, everything computer...

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-16-2007, 03:45 PM
BIG TRUCK, SMALL DRIVER
 

Join Date: Oct 2006
Location: Iva, SC
Posts: 5,877
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Net images gone?

All I see s a bunch of red squares, no smileys, no pics or anything. Text and backgrounds ar fine, as long as they dont have pics in them. Does anyone know what program is responsable for these? I have already re-downloaded internet explorer, but not sure where to go next.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-16-2007, 03:48 PM
Banned
 

Join Date: Apr 2007
Location: Ponca City, Okla
Posts: 1,089
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via MSN to Blue01F250 Send a message via Yahoo to Blue01F250
is it on every site you go to or???
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-16-2007, 03:56 PM
BIG TRUCK, SMALL DRIVER
 

Join Date: Oct 2006
Location: Iva, SC
Posts: 5,877
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Yep, every site. I am using my laptop also, and it's fine, so I figure I lost some application to a recent virus.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-16-2007, 04:18 PM
Banned
 

Join Date: Apr 2007
Location: Ponca City, Okla
Posts: 1,089
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via MSN to Blue01F250 Send a message via Yahoo to Blue01F250
I'd just reinstall windows on top of itself and see if it works for you.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 11-16-2007, 04:38 PM
BIG TRUCK, SMALL DRIVER
 

Join Date: Oct 2006
Location: Iva, SC
Posts: 5,877
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I'll look for my CD and a ball bat for backup!LOL
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 11-16-2007, 04:53 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2007
Location: Tulsa, OK
Posts: 4,231
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
you may need to update your "flash player" thing from Marcomedia site..

Adobe - Flash Player

go to that link and it will say if it is installed, if not install it! it is free...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 11-16-2007, 04:57 PM
Banned
 

Join Date: Apr 2007
Location: Ponca City, Okla
Posts: 1,089
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via MSN to Blue01F250 Send a message via Yahoo to Blue01F250
haha, usually the install over it will fix those types of things.. i'd just make sure you backup everything then go at it..

if you have it all backed up, I may even just format the dang thing and reinstall on a clean slate..
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 11-16-2007, 05:15 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2007
Location: Tulsa, OK
Posts: 4,231
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
no need to re-install Winders...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 11-16-2007, 05:23 PM
BIG TRUCK, SMALL DRIVER
 

Join Date: Oct 2006
Location: Iva, SC
Posts: 5,877
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Thanks guys! I'm re-installing Java and Adobe is up to date. I downloaded Firefox browser and I got pics!!! Now I just have to figure out why I explorer isn't working, but I'm closer that I was. It's a lot easier to download stuff when you can see what you are clicking.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 11-16-2007, 05:24 PM
Banned
 

Join Date: Apr 2007
Location: Ponca City, Okla
Posts: 1,089
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via MSN to Blue01F250 Send a message via Yahoo to Blue01F250
why not? Flash shoudln't have anything to do with viewing pictures and stuff...

reinstalling windows gives it a fresh start and then running all the updates to make sure you have no virus's (with a format/reinstall) and everything will be in tip top shape..

edit: if its just an IE problem, then see if you can uninstall it then reinstall IE. We format/reinstall about once a year and it ALWAYS makes a huge difference
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors