Xbox 360 - Ford Powerstroke Diesel Forum
Centennial State Powerstrokes Colorado Chapter area of the ORG

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 Old 06-18-2010, 02:26 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
7.3Lariat's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Centennial, CO
Posts: 1,678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Xbox 360

Word is Target has the 360 Arcade bundle for $129.99 with a $50 giftcard so you essentially get the xbox for ~$80.

YMMV


______________________________________________
Mike

SOLD
Mods: BD-X monitor, 6637, BTS, GT38R, Snow MPGMax, International up-pipes, Hi-Flow Outlet, 5" Diamondeye, HPx, FRx, Gearhead tunes, Tru-Cool tranny cooler, Remote Start

376HP 791ft-lbs on 10.15.11
7.3Lariat is offline  
post #2 of 8 Old 06-19-2010, 04:09 PM
PROUD AMERICAN!!!




 
Rattlesnake18's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Wheat Ridge, Colorado
Posts: 19,129
Mentioned: 31 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 308 Post(s)
Thanks: 190
Thanked 474 Times in 394 Posts
Feedback Score: 6 reviews
YMMV?


2004 F250 CC Lariat 4x4

Pro Comp leveling kit, 05-07 HD headlights w/ 6k HIDs, Auto Meter gauges, ScanGaugeII, Sinister coolant filter, Blue spring, 6.4 banjo bolts, BPD FICM, BPD billet water pump, BPD VK688 oil cooler kit, S&B CAI, MTW stage 2, Straight piped w/ 6" single mitre stack, SCT w/ Hybrid Panty Dropper from Chris @ TSD, Fumoto block drain valves, ELC, High idle mod

Quote:
Originally Posted by djmaguire View Post
I'm guessing that you didn't lose nearly as much as it appeared. Spills are like that. The last beer that I spilled was like a million ounces.
Rattlesnake18 is offline  
post #3 of 8 Old 06-19-2010, 04:26 PM
Emergency Services
 
Shooter04's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Katy, Texas
Posts: 1,593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
But the arcade is an outdated model. Doesn't come with a hard drive....most (if not all) games these days require you to install at least a small portion of them so they run faster with less loading. Why do you think the Xbox 360 "Core" died less than a year after launch?

Also you'll never get to buy additional content such as map packs for COD

Just sayin :

2000 F250 XLT SB SC Auto
6" Lift, 37" BFG KM2's, 18" V-Tec Raptors, DIY Intake, Muffler Delete,
Cortex 1950 (), Kenwood Stereo/Amp/Speakers, Extra Cup Holders!! ( )




115,000 miles and rolling strong
Shooter04 is offline  
post #4 of 8 Old 06-19-2010, 04:28 PM
Emergency Services
 
Shooter04's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Katy, Texas
Posts: 1,593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Yah just checked....it comes with 256 MB of storage built in. That's about 1/4 of a gig. To put it in perspective Fallout 3 on PS3 requires 4 gigs of installation to play.

Don't even get me started on Killzone 2 (8.2 gigs)

2000 F250 XLT SB SC Auto
6" Lift, 37" BFG KM2's, 18" V-Tec Raptors, DIY Intake, Muffler Delete,
Cortex 1950 (), Kenwood Stereo/Amp/Speakers, Extra Cup Holders!! ( )




115,000 miles and rolling strong
Shooter04 is offline  
post #5 of 8 Old 06-19-2010, 09:12 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
7.3Lariat's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Centennial, CO
Posts: 1,678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Rattlesnake18 View Post
YMMV?
Your mileage may vary.


______________________________________________
Mike

SOLD
Mods: BD-X monitor, 6637, BTS, GT38R, Snow MPGMax, International up-pipes, Hi-Flow Outlet, 5" Diamondeye, HPx, FRx, Gearhead tunes, Tru-Cool tranny cooler, Remote Start

376HP 791ft-lbs on 10.15.11
7.3Lariat is offline  
post #6 of 8 Old 06-19-2010, 09:14 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
7.3Lariat's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Centennial, CO
Posts: 1,678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Shooter04 View Post
But the arcade is an outdated model. Doesn't come with a hard drive....most (if not all) games these days require you to install at least a small portion of them so they run faster with less loading. Why do you think the Xbox 360 "Core" died less than a year after launch?

Also you'll never get to buy additional content such as map packs for COD

Just sayin :
Correct but for someone such as myself that has a harddrive left over from a banned xbox that is all I need. Or someone that got a red ring of death on on old one. Plus you can pick up hard drives for almost nothing and it would still be a good deal.


______________________________________________
Mike

SOLD
Mods: BD-X monitor, 6637, BTS, GT38R, Snow MPGMax, International up-pipes, Hi-Flow Outlet, 5" Diamondeye, HPx, FRx, Gearhead tunes, Tru-Cool tranny cooler, Remote Start

376HP 791ft-lbs on 10.15.11
7.3Lariat is offline  
post #7 of 8 Old 06-19-2010, 09:28 PM
Emergency Services
 
Shooter04's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Katy, Texas
Posts: 1,593
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
What kind of HDD do 360's use? I wasn't aware you can swap them out.

My PS3 uses your standard SATA drive. Swapped out my 60 gig for a 120 back when i got it

2000 F250 XLT SB SC Auto
6" Lift, 37" BFG KM2's, 18" V-Tec Raptors, DIY Intake, Muffler Delete,
Cortex 1950 (), Kenwood Stereo/Amp/Speakers, Extra Cup Holders!! ( )




115,000 miles and rolling strong
Shooter04 is offline  
post #8 of 8 Old 06-19-2010, 09:31 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
7.3Lariat's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Centennial, CO
Posts: 1,678
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Shooter04 View Post
What kind of HDD do 360's use? I wasn't aware you can swap them out.

My PS3 uses your standard SATA drive. Swapped out my 60 gig for a 120 back when i got it
Yeah they just use sata laptop ie 2.5" drives. What I was referring to though was just one off craigslist or like gamestop or something. People trade up to the 120 and 250 and sell their old ones etc.


______________________________________________
Mike

SOLD
Mods: BD-X monitor, 6637, BTS, GT38R, Snow MPGMax, International up-pipes, Hi-Flow Outlet, 5" Diamondeye, HPx, FRx, Gearhead tunes, Tru-Cool tranny cooler, Remote Start

376HP 791ft-lbs on 10.15.11
7.3Lariat is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome