speedo/odo stopped working, gauge ill. not working - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-29-2012, 06:51 PM Thread Starter
Join Date: Mar 2012
Location: lincoln Rhode Island
Posts: 36
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
speedo/odo stopped working, gauge ill. not working

Ok so today i picked up a wood floor for my uncle. The gauges were working fine on the way down to get it, soon as we loaded up i started the truck and started to roll and noticed that my speedo and odometer wern't working. When we finished up i took a look at the fuses, and saw that number 8 which is the 25amp was blown, i replaced it and it seems to be working again, i got odometer and speedo back.

Illumination is not working tho. I have checked the fuse that says gauge illumination and it dosn't appear to be blown. I have my gauges hooked up to the illumination circuit, but they've been that way since 2 months ago when i put them in and there was no problems till today. Anyone have anything similar happen?

1995 Blue RC Utility body, 125k AFE Intake, 3" down pipe, South Bend OFEK Clutch, Cobalt Gauges, Boost, Oil temp, EGT.
Future: Dana 60 swap, Pickup Bed, Intercooler, new Rad. support.
jeremie444 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome