01 f350 7.3 has a miss - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-10-2008, 06:04 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
01 f350 7.3 has a miss

I have a 01 f350 with 7.3 It has 140,000 miles on it. It start missing and finally would not start. I have replaced the electric fuel pump and filter and cleaned out the tank and lines. Truck will start now but is still missing. I took it to a buddy of mine and ran a buzz test. It says #1 and #3 cylinder misfire. I put in 2 new injectors and still missing. Sometimes the buzz test says test pass and sometimes #1 and #3 and sometimes 1,3,5,7 misfire. I have changed out both computers and tried a new wiring harness for the injectors. Please Help I need the old girl @ 100%
JimmyR is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome