Electrical Issue Very Strange!!!!!!!!!!!!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 12-24-2007, 09:06 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
happyhooker2's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Motor City
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Electrical Issue Very Strange!!!!!!!!!!!!!!

Anbody ever have this happen before? I went fishing this morning, temps in the low 20s with a good wind chill in the single digits. Truck ran fine no problems. I go to retrieve the boat out of the river and in Parkand Overdrive I had a weird buzzing noise from what appeared to be under the truck, ABS light came on than my back up sensors and radio shut off. I got home checked the fuses and all the fuses were good, started the truck up and the radio and sensors were back on. The radio even had the correct time. Is this a loose wire/harness/coupler issue, a relay?????? No problem now, don't understand why it happened.

CHRIS AKA "THE HOOKER"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
happyhooker2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-24-2007, 09:37 AM
KVFD
 
redstroker_2002's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Kearney, Nebraska
Posts: 4,061
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via MSN to redstroker_2002
one time i was at school and for somereason i was pissed at my truck. i about went and traded it in because first there was a good oil leak and then my radio just shut off for a while and then the next time i started it it worked and said the right time. that was the only time it did that ever!!! i must of did that for a punisment to me for cussing at it lol oil leak was a oring on the valve cover minor fix!!!

-Josh

2008 2500 LMM- Deleted, Blocked, Fueled, & Tuned by:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
redstroker_2002 is offline  
post #3 of 6 Old 12-24-2007, 10:46 AM
Compression Ignition Addict
 
silverF250's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Arnold, Mo
Posts: 1,566
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Did the plug in for trailer wires get wet? The only thing I can think is that maybe got some water in there or maybe a problem with the ground. Did you start it up again with out the trailer attached could be the trailer has a problem.

Pat

2000 F250 Carpenter's Union local 2214
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
LOOKING FOR SIDE JOBS

Mac intake,5" exhaust with6" tip,Zoodad,foil delete, ts chip, WW

96 E350 bad trans mod NO MORE.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
silverF250 is offline  
post #4 of 6 Old 12-24-2007, 11:28 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
happyhooker2's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Motor City
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by silverF250 View Post
Did the plug in for trailer wires get wet? The only thing I can think is that maybe got some water in there or maybe a problem with the ground. Did you start it up again with out the trailer attached could be the trailer has a problem.

I thought of that too. No when I started it up again at home the trailer wiring harness was plugged into the truck still.

CHRIS AKA "THE HOOKER"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
happyhooker2 is offline  
post #5 of 6 Old 12-24-2007, 01:11 PM
Compression Ignition Addict
 
silverF250's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Arnold, Mo
Posts: 1,566
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Maybe when you put in it got some ice built up on it and it broke off later. Seems strange maybe one of the tech's will see it and tell you what is up.

Pat

2000 F250 Carpenter's Union local 2214
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
LOOKING FOR SIDE JOBS

Mac intake,5" exhaust with6" tip,Zoodad,foil delete, ts chip, WW

96 E350 bad trans mod NO MORE.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
silverF250 is offline  
post #6 of 6 Old 12-24-2007, 01:25 PM
Compression Ignition Addict
 
strokerboy73's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 905
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
......
strokerboy73 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome