7.3 electrical problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-02-2013, 06:30 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
7.3 electrical problem

Hello im new to this. Just bought a 99 f250 and i think it has a huge electrical issue. When the wipers are on and you come to a stop the truck will shut off but start right back up. If i shut the wipers off just as it starts to act up it will catch it self and stay going but if your going 80kms it will stay running all day? I also just installed some HID and took the truck into town and back and now soon as i turn my headlights on it stalls? Getting really fustrated with it and would appreaciate some help with anyone knows. Buddy i got the truck from said its a ground issue with the wiper thing. Seems weird to me but i dont know. Just would like to have an idea before i take it to the garage so they are not all week trying to figure it out and then have a $2000 bill. Thanks
modlite91 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome