2000 F-350 4X4 7.3, 6 speed manual,143K - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 07-14-2012, 06:07 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
car94's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
2000 F-350 4X4 7.3, 6 speed manual,143K

2000 F-350 4X4 7.3, 6 speed manual,143K

--------------------------------------------------------------------------------

Truck starts and runs fine. Then after a couple hours driving the check engine light will come on, and it does not want to run/has low power seems to rev up as long as I stay on the gas but it wont keep the truck going and it runs very rough. If I let off the gas it stalls. I wait a little a minute or 2 and it will restart and run fine for a while then does it again. It did this 5 or 6 times on a 250 mile trip yesterday. A couple of times all I did was tiurn the key of and let it roll for a second then I would bump start it and it would run fine again. Anyone have an Idea what this could be?

Last edited by car94; 07-14-2012 at 09:03 AM.
car94 is offline  
post #2 of 2 Old 07-14-2012, 06:44 AM
Powerstroke.org Fanatic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 94
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I had roughly the same symptoms turned out to be the CPS.
RRSA is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome