Throttle problem no response - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-03-2012, 10:56 AM Thread Starter Rookie
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Throttle problem no response

I have an E99 F250 SD. Just put in a TS 6 position and 4" turbo back.
J started my truck the other day and it ran for 2 minutes then died. Started right back up and died after 2 minutes again. Started right back up and took off to work. When i put the throttle down i wasnt getting any response and then it would kick in and run fine. As soon as i let off the throttle it would lose all throttle response again. This is an ongoing problem. Just keeps going on and off. Could this be the TPS or CPS? Maybe a bad chip?
Munday is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome