couple problems - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-19-2011, 05:58 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
Join Date: Jun 2010
Posts: 547
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
couple problems

Ok guys truck is running rough again at a idle and sounds like it has a knock to it. Fresh oil new air filter also had #8 injector replaced along with the cps.
Truck doesnt smoke or stall or anything.
Also i just noticed when you first start it the interior lights are dim for about 10-15 seconds then everything gets bright
Any ideas guys? 02 cc with just a tymar intake and a 5" mbrp exhaust.

turbosuzuki is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome