vibration problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 08-22-2011, 07:57 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
vandiesel60's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: shawneetown IL
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
vibration problem

No vibration at idle it shakes on take off and quit at 55 what the ****


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SCT SPD tuned, 2.5 inch leveling kit, 4 inch turbo back, PHP Atlas 40 Ficm tune, AFE drop in filter, Sinister Egr delete, Blue spring upgrade.
vandiesel60 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-05-2011, 12:58 PM
Powerstroke.org Rookie
 
khaos's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
mine used to do the same thing, found out it was the number 3 injector
khaos is offline  
post #3 of 4 Old 09-05-2011, 01:05 PM
Compression Ignition Addict
 
Ray Bennett's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Clear Spring , Md
Posts: 275
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Has the truck been recently lifted in the back?

Just bought!, 1997 F350 CCLB 5 speed manual, For now the only mod is the 4" straight pipe
2002 extended cab long bed 7.3, 3.5" lift with 37x 12.50 Terra Grapplers on 17" Pro Comps, ts 6 pos chip, 05 grille, DIY 6637 air intake, 4" MBRP exhaust with muffler delete, Built trans with PI TC tugger shift kit and suncoast 5 disk drum, custom made one peice drive shaft, Edge CTS

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ray Bennett is offline  
post #4 of 4 Old 09-05-2011, 01:19 PM
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,900
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 2 reviews
been thru everything on mine to find out it was an injector. I passed all tests.(cct and buzz etc)

2008 6.4 f250 lariat 4wd
melmount is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome