Yellow fluid from tail pipe - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-12-2011, 02:05 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Yellow fluid from tail pipe

Ok i've got a 991/2 7.3 liter with manual 6 speed tranny. AFE cold air intake, Ts performance 6 position chip with 6"lift running 35" tires. Truck has been running awesome for a while now ( I live in canada and the temp is -22 degrees celcius) until today!!
started the truck and it made was really hesitating for the first few seconds (not usual) it cleared up and i drove for about 5 minutes befor pulling back upto my house. I then let the truck run for 25 minutes while i ran inside. When i came out there was a spot on the snow that was a dark yellow, kinda like a nasty piss after a night of drinking. I caught some on my finger and it really has no smell. My first assumption is that its cooland but the levels havnt budged. That being said this seems to be a recent development so it could be that the fluid levels havnt changed because it only just happend.
Oh the truck also has just under 400 000 km on it. anybody have this problem befor? or any idea what it might be?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-12-2011, 02:18 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2010
Location: Raleigh, NC
Posts: 3,536
Thanks: 8
Thanked 7 Times in 7 Posts
Feedback Score: 0 reviews
any chance your neighbor is pissed off at you for any reason? could just be the water that had condensed in the pipe dripping down and the color is from soot. most likely no big deal
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 01-12-2011, 02:24 PM
Premium Member
 

Join Date: Mar 2009
Posts: 1,441
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 1 reviews
yea coolant aint makin it that far threw the motor without burning
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 01-12-2011, 02:35 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Yah im hoping its nothing. Maybe just condensation coming in contact with rust in the system. Ill have to keep an eye on it i guess.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:04 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors