no power? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-12-2010, 03:19 PM Thread Starter Rookie
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
no power?

im reposting this in the right place this time. i have a 01 with 97,000 miles on it. the truck wouldnt start without plugging it in when temps dropped below 30 degrees. when it started it idled and ran like a champ(as much as these can run anyway) i changed the glowplugs, left the shop hit the highway and it felt like i was trying to pull a 100,000 lb trailer! no power what so ever. i checked the air to air boots, electrical plugs and everything that i unhooked and unplugged and it all checks out ok. what the hell did i do? what did i miss? thanks in advance for the help!
black_lt1 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome