Sometimes No Start After Shutting Hood - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-27-2010, 07:47 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
PSD Dually's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Gaylord, Mi
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Sometimes No Start After Shutting Hood

I've sometimes have a issue of a no start problem after shutting the hood(letting it fall shut). My "wait to start" light won't come on and my fuel pump won't run. Sometimes after leaving the key on for a few minutes, I'll hear a click under the dash and the "wait to start" light comes on and it will start!
Has anyone else had this issue happen to them? I don't know where to look for the problem! Must be a bad connection somewhere!
PSD Dually is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome