Help! No clue what to do!! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-01-2010, 05:41 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2008
Posts: 216
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Help! No clue what to do!!

Ok so i was driving home from the shore today and about 15 min before im home. Im at a traffic light and i go to pull away once it trys to **** in to third gear it like loses all power and the check engine light comes on still drives just bearly tho. It only does it when get on it a little if i take my time accelerating then it shifts fine. its really weird and i dont know what to do? Im thinking it might be the trans modual because it seems electrical not physical since it still moves. Oh I have exhaust intake and a Dp-tuner F6 chip. Any help would be great.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 08-01-2010, 05:48 PM
Banned
 

Join Date: Mar 2010
Location: alabamer
Posts: 1,078
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via Yahoo to harley1rocker Send a message via Skype™ to harley1rocker
does it shutter,shake or rattle???
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 08-01-2010, 05:52 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2009
Location: Hudson, WI
Posts: 1,410
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
sounds to me like its going into limp mode
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 08-01-2010, 06:03 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2008
Posts: 216
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by harley1rocker View Post
does it shutter,shake or rattle???
Yeah it runs really rough almost like a loop

Quote:
Originally Posted by swamp_ratt View Post
sounds to me like its going into limp mode
What does limp mode mean?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 08-02-2010, 02:15 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Dec 2008
Posts: 216
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Put it on a computer and it was saying the #6 injector cylinder was bad. So its either the harnes for the injectors or the actual injector. Anymore suggestions??
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors