Temp Gauge not Working - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 10-30-2009, 01:52 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
phil287's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: schwenksville
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Temp Gauge not Working

hey guys im having a problem with my 02 F250 7.3l. on my way to work this morning the temp gauge did not move at all. the rad hoses are warm so i know coolant is flowing and the thermostat opened up. any ideas as to what the cause is? all my other gauges worked fine. just not the temp gauge.

Thanks,

Phil

2002 F250 CC SB 7.3. lifted on 35's muffler delete. more to come
phil287 is offline  
post #2 of 2 Old 10-30-2009, 02:41 AM
If it aint a CAT itsa DOG

 
dieseldan2005's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: North Branch, MN
Posts: 4,553
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Could be the coolant temp sensor.

Diesel Dan

10,000 LAKES CHAPTER MEMBER


2003 F350 Crew cab long box, FX4, 6.0, torqshift, Lariat.
dieseldan2005 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome