Front locker - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-06-2009, 07:06 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Jan 2008
Posts: 125
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Front locker

Who makes a front posi trac/locker for the 99-04 front housings?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 05-06-2009, 07:28 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Posts: 293
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I think it is better to use a arb locker they make one. For dana 60
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 05-06-2009, 07:30 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jun 2008
Location: Wyoming
Posts: 2,286
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Do not put a locker up front unless its a selectable locker trust me... not even a limited slip. The front diff needs to be open to be able to turn in slick conditions...
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 05-06-2009, 07:35 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Feb 2009
Posts: 293
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by dzchey21 View Post
Do not put a locker up front unless its a selectable locker trust me... not even a limited slip. The front diff needs to be open to be able to turn in slick conditions...
ARB's are selectable
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 05-06-2009, 07:38 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jun 2008
Location: Wyoming
Posts: 2,286
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
so are OX and detroit e-lockers
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 05-06-2009, 07:57 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: May 2009
Location: prosper,tx
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
does anybody know if a can use edge programmer with a bully dog chip 6 position
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 05-06-2009, 08:01 PM
PMR = JUNK

 

Join Date: Nov 2007
Location: NW, Ohio
Posts: 11,187
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Send a message via AIM to Jake Send a message via Yahoo to Jake
Quote:
Originally Posted by 99ford250SD View Post
does anybody know if a can use edge programmer with a bully dog chip 6 position
To answer your question, no, don't do it, its a waste. Start a new thread for this and you'll get more responses.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors