7.3L injector elec. connector problem - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 03-12-2009, 02:48 AM Thread Starter
JDH
Powerstroke.org Fanatic
 
Join Date: Jan 2007
Location: Clarksville, TN
Posts: 118
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: -1 reviews
7.3L injector elec. connector problem

Anyone know if the plastic connector for a 7.3L injector can be replaced or repaired? I purchased a set of cores to rebuild and the seller didn't package them well so one was damaged during shipping. Thanks for the help.
JDH is offline  
post #2 of 2 Old 03-12-2009, 12:04 PM
Banned
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
The solenoids will need to be replaced. . .if you check around you usually snag them off ebay and such for 50-75 a piece.
trick76cj5 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome