cold start P-0381 code - Ford Powerstroke Diesel Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-12-2009, 10:01 AM Thread Starter Rookie
Join Date: Dec 2007
Location: Santa Clarita
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
cold start P-0381 code

Twice I've had a problem with no dash indication, blower moter, wipers,glow plugs anything however the truck started. After start nothing no pedal. After warm,-up everything comes on and sets the SES light with a P-0381 code for glow plug indicator malfuntion. What? Where to start any help? ANY HELP? Please

Last edited by fat toe; 01-13-2009 at 07:22 AM. Reason: need help
fat toe is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome