need help - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-03-2009, 06:23 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
rjm0027's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Central PA
Posts: 257
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
need help

the past couple of days i have been having some problems with my 03' 7.3L...I unplug it, start 'er up let 'er sit for 15 minutes then head out. While i'm driving it will miss, and jump like a buckin' bronco and i can feel it in the pedal even. It will like spit and then a white puff of smoke will come out of the exhaust. I put my diagnostic on it but it reads that nothing is wrong even though the engine light is on. It is like it isn't getting fuel. My guess is an injector but i'm not an expert. Any Ideas? Thanks in advance
rjm0027 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome