Cab lights not working. - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-11-2012, 11:56 AM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2008
Location: Gainesville FL
Posts: 154
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Cab lights not working.

So I have an E99 with cab lights. I noticed not to long ago my cab lights quit working. I made a post about fuse location and checked the fuses. Now I am making a post about what else could it be? What else should I check. I miss them chicken lights. Thanks for all the help. This site is awesome for that.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 06-11-2012, 02:41 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Apr 2007
Location: Wright City, MO
Posts: 2,731
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Did you replace the bulbs?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 06-11-2012, 10:56 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2008
Location: Gainesville FL
Posts: 154
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I haven't but I just can't imagine 5 bulbs going out at once.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 06-13-2012, 04:18 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2008
Location: Gainesville FL
Posts: 154
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
So I went to replace the bulbs today to only find out they are led bulbs. I went to remove a bulb and also saw they are wired directly to the bulb themselves. Makes me think that is a wiring problem or a fuse I missed. Any other thoughts?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 06-13-2012, 04:39 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2008
Location: Wake Forest, NC
Posts: 4,064
Thanks: 23
Thanked 28 Times in 26 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by nuthinbutfords View Post
So I went to replace the bulbs today to only find out they are led bulbs. I went to remove a bulb and also saw they are wired directly to the bulb themselves. Makes me think that is a wiring problem or a fuse I missed. Any other thoughts?
Pics? Is it the OEM cab light housing?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 06-14-2012, 01:38 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Nov 2008
Location: Gainesville FL
Posts: 154
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Belz, I dont believe it is the original housing. The led seems to be hard mounted so to say to the base.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors