10k mod didnt do anything? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-29-2011, 03:14 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
motoboy549's Avatar
Join Date: Dec 2011
Location: barnesville ohio
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
10k mod didnt do anything?

First off this is my first post here on powerstroke.org. i have used this site for many many questions that i have had. However i have searched and searched and cannot find any reason for the 10k mod to fail. I first tried the 10k, then the 4.7k... i didnt notice a lope or any smoke difference. i checked and rechecked the wire colors to make sure i had it hooked properly. when i did mine i just "test" fit it as in Diesel Movies - I install a 10k resistor in the ICP sensor of a 2001 F250 7.3L Powerstroke Diesel.
BTW my truck is stock other than 4" free flowing exhaust. i do have an S&b intake ordered and as soon as i can afford it i will be doing a tw chip. however for the time being i just wanted a lil more pep.

Does anybody have any good ideas of why my truck refused the "mod"

EARLY 1999 F250 7.3 6 SPEED 4x4
motoboy549 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome