Trailer Running Lights not working - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-24-2011, 01:04 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Trailer Running Lights not working

Weird problem... Hope someone can help. All of a sudden, my running lights on my landscaping trailer stopped working. It's a new trailer - 2 months old. The brake lights on the trailer work, but no running lights. I hooked it up to a buddy's Dodge and the running lights worked, but the brake lights didn't. The tail lights on the trailer actually went out when he pressed the brake pedal. Those running lights have worked for the last 2 months, until today. I checked the round plug on my truck with a multi-meter. Touched the ground (8o'clock pos.) and the trailer brakes (5o'clock pos), had my friend hit the brake pedal, and it gave me voltage like it should. Did the same thing by turning the park lights off and on while touching the ground (8o'clock pos.) and the running lights (10o'clock pos), but I get nothing. Even checked the fuse in the panel (fuse pos. 13) under the steering wheel - it was good - I even replaced it with another fuse too. Still nothing...

Anyone got any ideas?? Thanks in advance... Happy Thanksgiving...
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 11-24-2011, 02:40 PM
Member
 

Join Date: Jun 2010
Location: Danielsville, GA
Posts: 87
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Sounds like a ground problem on the trailer side Check that first as most trailer wiring issues can actually be traced to grounds

Sent from my ADR6350 using AutoGuide App
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 11-24-2011, 03:26 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: May 2010
Location: coquitlam bc
Posts: 418
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
there is a fuse under the hood on mine for the brake controller
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 11-24-2011, 05:01 PM
Powerstroke.org Rookie
 

Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Thanks for the suggestions. I will look for the fuse under the hood in the mornin'... Have a good rest of Thanksgiving night...
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors