Any 20-30Amp Accessory/Customer access power point - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 05-15-2011, 06:20 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Western
Posts: 59
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Any 20-30Amp Accessory/Customer access power point

Hey all - I am looking for a 20-30 Amp Accessory power point either in the cab or under the hood. I know my old Chevy I had had two 30 amp accessory terminals under the hood, and I am looking for some thing similar. I do NOT want to run right off the battery. The truck is an 01' F-250. If anyone knows where I can pull this power that would be awesome!


Thanks,
Doug
doug_oman is offline  
post #2 of 5 Old 05-15-2011, 06:39 PM
Compression Ignition Addict
 
Join Date: Feb 2010
Location: Middle of Wisconsin
Posts: 957
Thanks: 11
Thanked 9 Times in 9 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 28 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Do you have "upfitter switches"?
rentstdi is offline  
post #3 of 5 Old 05-15-2011, 06:41 PM
GAS
Compression Ignition Addict
 
GAS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Pleasant Grove,Utah
Posts: 258
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
try the power supply to the trailer battery. it is a key on only, to charge a trailer battery while the truck is running.

Micha, Pleasant Grove, Utah
99 F350 Crew cab long bed, Tymar intake(The real deal)
Zoodad, 4 inch exhaust, Dipricol gauges, WW,
gutted turbo pedestal and ebpv deleted big exhaust outlet, ccv delete
GAS is offline  
post #4 of 5 Old 05-15-2011, 06:47 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Western
Posts: 59
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I do not have upfitter switches, but I think I just found where I am going to get power from. There is a 30A fuse under the hood that is labeled for Heated Seat which I do not have so I am going to try, and trace that wire down.
doug_oman is offline  
post #5 of 5 Old 05-15-2011, 08:35 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Western
Posts: 59
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Thought I'd let you guys know that I found the wire, and confirmed it is not in use. My end goal with this is to use it for a switched power distribution block for any accessories I want to add. Currently I will be using it for my HAM radio, and my CB.
doug_oman is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome