Gauges - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 07-18-2010, 09:49 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
jdparadee's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
Gauges

so i have a gauge to monitor boost and EGT already. i am wondering about what is involved in installing other gauges. things such as fuel pressure, coolant temp, hpop pressure. i have seen any write ups on how to wire any other gauges other than boost, EGT and trans temp. thanks....
jdparadee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-18-2010, 10:04 PM
Now I'm Strokin6.4Liters
 
Strokin6Liters's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Johnson City, TN
Posts: 2,441
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 8 reviews
Here is some great write ups on gauge installs.
DieselManor - Installation Sheets

2015 CCLB F350 Dually King Ranch - SCT, Flo-Pro, No Limit Fabrication, Recon, Atomic LED

2008 CCSB F250 FX4 6 Speed - Spartan, KEM, S&B, Diamond Eye, Southbend, Top Gun Customz, Javelina, Ranch Hand, Bilstein, Toyo, XD, N-Fab, DDM, Southernlite LED, Weathertech, Recon, Kenwood, JL Audio, Flip Hitch - SOLD

2005 ECSB F250 - SCT, MBRP, ARP, FCDP, S&B, Autometer, Swamp's, Recon, JL Audio, MTX, Bushwacker, Westin, XD, Toyo - SOLD
Strokin6Liters is offline  
post #3 of 3 Old 10-24-2010, 10:22 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
jdparadee's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 180
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Feedback Score: 0 reviews
i know this is old, but same topic, i currently have ISSPRO EV2 gauges, because the performax where too expensive at the time. my question is that if i want to upgrade to the performax gaues i assume i would have to pull the sending harnesses back into the engine bay and connect them to the performax unit, but would i have to change the type of senders that i have for the gauges i have now?
jdparadee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome