Littlegasser - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-30-2010, 05:09 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Littlegasser

I have a 2001 F-550 w/7.3, started it the other day, service engine light came on, runs rough, no power, top speed of about 10 MPH. Found the harness on the right bank was fried and # 1 injector on the passenger side was bad. Replaced the harness and the valve cover gasket, Cranks up but runs extremely rough. You can unplug the #1 injector and it runs pretty good on 7 cylinders. As soon as you plug #1 injector back in, kills the whole right bank. Checked the engine harness, took the Injector driver out of my 02 350 and put it in. Same problem. Runs good until you plug #1 back in and you lose the all 4 cylinders on the passenger side.

Read more: http://www.justanswer.com/tags/ford/...#ixzz0md99evl6
Littlegasser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome