Slow start after motor has been running - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-27-2010, 05:53 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Mar 2010
Location: Atchison, Kansas
Posts: 267
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Slow start after motor has been running

Hey guys, I have a 2000 F350 with the 7.3. Truck has 211K on it and I have noticed recently after running the truck and then re-starting it the motor has a slower start. Meaning the motor doesn't fire as quick as when it is cold. My buddies trucks all start fast after they have been run. Any suggestions? I have the O-Ring kit to put on the oil lines feeding the injectors. I think that's what those lines feed. Located on each side of the valley on top of the valve covers... Any way, thought maybe since I have a small leak, just seepage, around the drivers side line, I thought maybe it had something to do with the injectors not getting lubed properly. Still learning the more detailed mechanics of the 7.3. Any suggestions would be great. Thanks in advance, Eric
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors