having a problem and need some advice - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-10-2009, 03:26 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Feb 2007
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Exclamation having a problem and need some advice

im working on a buddys truck its an 00 f250 7.3 auto 4x4

when he got it he had complained of bad mileage about 10mpg, so i went and did a full flush in fluids and filters

oil change
fuel filter
tranny filter
diesel klien

truck ran great ran at normal operating temp. , tranny didnt look bad.
fuel filter was dark,
after that the truck ran well was making 16mpg lifes good

but two tanks later, i had to pick the truck up , due to worse milage about 9mpg

i just picked up the truck and checked the filter looked clean, has some debris on the bottom of the canister but the filter looked fine. running normal temp, no mil lights, and no miss fire.

anyone have any ideas?

99.5 f250 superduty 5sp
35 swamper
stage 2 clutch
4in exhaust to 5 in stack
banks turbo
triple gauge pod
edge tuner
k&N intake
working on the rest

Last edited by BoostingTurboNut; 12-10-2009 at 03:33 PM.
BoostingTurboNut is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome