Front end - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 11-27-2009, 09:25 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Front end

Well theres been a squeaking noise in my front end when i hit the brakes easy and when im goin 30 or less mphs and when I turn left it gets louder. It never did this tell last winter when I had Ford garage put new ones on. Me and my friend decided it sounds alot like it coming from the brakes so I bought neew pads for the front. Put them on yesterday and they didnt make any noise or anything last night or earlir today when I drove it...but tonight when I would hit the brakes it would squeak even louder and when I would turn left or right it was starting to squeak...Im really tired of the squealin sound and we cant think of anything to do for it...Anyone got any ideas?
dairyfarmer? is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 11-28-2009, 07:59 AM
Powerstroke Junkie


 
NCHornet's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Mayberry, NC
Posts: 8,308
Thanks: 0
Thanked 54 Times in 11 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Wheel bearings!!! Check for ply in and out!!

NCH

NCH
Proud Father of USAF Airman

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


2000 F350 DRW,CC,LB, 4X4, Western Hauler Pkg.
Ford AIS/ BTM, FTVB
My CCV MOD, Coolant filter
06 Grill, 05 lights,6.0 trans cooler
Cyro/Hawks, JVC Touchscreen HU, JL C5's, Infinity 800watt amp,
DP tunes, 60 tow/80 e/120 race, on a SCT2 tuner
P3 controller, Brite Box Turbo Lifesaver
KMC Wheels x 4


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Friends Don't Let Friends Drive Trucks With Generic Tunes
NCHornet is offline  
post #3 of 4 Old 11-28-2009, 06:01 PM
Compression Ignition Addict
 
Cjcross22's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cookeville, TN
Posts: 450
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
with that, had the same problem, replaced them, problem solved!

-Cory

Y2K
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
F250 XLT 7.3L ECSB SRW ZF6 4x4




To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Cjcross22 is offline  
post #4 of 4 Old 11-28-2009, 09:01 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Na aint the wheel bairings. Checked them and replaced one side bout a year ago. I took the pins that have the rubber pieces on them out, cleaned them and put fresh grease on em and I pulled the clips that hold the pads off the rotor apart more. After riding round town tonight I only heard it squeak a few times, so maybe I solved the problem.
dairyfarmer? is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome