F250 Instrument cluster broke? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-27-2009, 09:41 AM Thread Starter
Compression Ignition Addict
Midwestern4x4's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: Frankfort, IL
Posts: 211
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to Midwestern4x4 Send a message via Yahoo to Midwestern4x4
F250 Instrument cluster broke?

I have a 99 F250 . 7.3 Truck .

Truck seemed to eat rear abs(speed sensors) that's all fixed now. Anyways whenever the sensor would go out I would lose all speed info. Now the speedo goes up to 40mph ,and stops moving. If I go to 60 on my gps ,and set my cruise it will stay at 60 while the dash says 40. The truck has been calibrated for tire size via auto enginuity.When the speed sensor would crap out the cruise would not work at all. I'm wondering if the cluster is junk. Any opinions or ideas? I hate having to use my gps all the time.

The best idea I have is to plug the AE in and see if the trucks computer says faster than the dash does the cluster is bad. Any good reasoning?


99 F250 Ext Cab Long Bed. 7.3 4x4 5.5 " Fabtech Lift.
Gooseneck , Straight Pipe, Intake , DP F6 , And other goodies...

Supporting the Midwest
Midwestern4x4 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome