New bumper has fogs old did not - Ford Powerstroke Diesel Forum
99-03 7.3L Exterior Discussion Body and Accessories Talk

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-06-2012, 08:03 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Apr 2012
Posts: 136
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
New bumper has fogs old did not

I tried to be as descriptive in the title as I could to give a quick idea of what I'm looking for.

I just bought a new to me bumper with fog lights in it. Problem is my old bumper did not. Thus the problem or more like question.

What's the easiest way to go about wiring these bad boys up? I check stealbay for pigtails but didn't find wht I think I should be looking for.

Any one with input?


Sent from my iPhone using AG Free
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 10-06-2012, 08:42 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Apr 2012
Posts: 136
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Ok more searching turned up the pigtails...do I need a relay for these and can anyone link one?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 10-06-2012, 11:18 PM
Serving Our Country!
 

Join Date: Aug 2007
Location: Manor, TX
Posts: 2,737
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Here is how I added a newer style fog light switch. You need a switch, relay and fuse along with some wire. Just get a 20a 12v relay from radio shack, you don't need anything too special.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 10-07-2012, 06:15 AM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Apr 2012
Posts: 136
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
They way you kept it factory looks great. To be honest I may just hook up a separate switch for the lights just to keep things simple on myself. I've been debating the 650 dash mod for this reason (extra switch mounting spots) and a place for chip position selector.

You say that there is no particular relay that I would need? Just goto my local Shack and ask for one?


Sent from my iPhone using AG Free
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 10-07-2012, 10:49 PM
Serving Our Country!
 

Join Date: Aug 2007
Location: Manor, TX
Posts: 2,737
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 2 reviews
You don't need anything too special, just has to be 12v NO and carry the minimum current or more, 20a should be good. Then you can build yourself one of these...

Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors