Hazard light issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
99-03 7.3L Exterior Discussion Body and Accessories Talk

Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-22-2009, 08:34 PM
Banned
 

Join Date: Jul 2009
Location: Kansas
Posts: 3,012
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Hazard light issue

So the day I got my truck a year ago, I flipped on the hazards as I was working around back on a somewhat busy street. It clicked really quick a few times, the the switch buzzed as it was trying to switch on and of really fast, then it just started clicking normal. I got out and the front 2 signals were flashing, but the rears weren't. My turn signals function as normal as do my brake lights, but I have no rear hazard lights.

All fuses are good. I've searched on here and heard of multifunction switches going bad but from what I've read, that stops all signals, front and rear and also turn signals.

Any ideas? I'd like to get it working again
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-22-2009, 08:36 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Jul 2008
Location: harlingen tx
Posts: 1,138
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
the flasher relay maybe???
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 12-22-2009, 08:49 PM
Banned
 

Join Date: Jul 2009
Location: Kansas
Posts: 3,012
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Do you have any idea where that is? All I can find on the wiring diagram is the multifunction switch.

Thanks
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 12-25-2009, 03:34 PM
Banned
 

Join Date: Jul 2009
Location: Kansas
Posts: 3,012
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 2 reviews
Anyone else have any ideas on whats goin on with my hazard lights?

Guess I should add that my trailer flashes left and right individually also, but they don't blink with the hazard switch. Clearly the rear lights aren't getting power from the hazard switch since the trailer plug takes power from the rear lights, so is there a common weak spot I should be looking at?

Merry Christmas
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors