tranny again - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-04-2009, 01:03 PM
Member
 

Join Date: Dec 2007
Location: Kerhonkson
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
tranny again

Well i blew my tranny at 59xxx miles last january and here it is january again i have 71xxx miles and i go to pull out in traffic get on it and it felt like it just went into nuetral. The trannys been great all this time a reputable shop built it with all the goodys (i was their opening the boxes) its still under warranty for 2 years and a month im bringing it in tommorrow. I was just wondering if anyone has had the same problem? motor runs fine tranny makes no noise in any gear fluid is good and clean. truck doesnt move in any gear it just lurches like it wants to but cant any suggestions?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-07-2009, 01:22 PM
The Screwy HEUI
 

Join Date: Jan 2008
Location: Smithfield, RI
Posts: 4,585
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by powerstroker01 View Post
Well i blew my tranny at 59xxx miles last january and here it is january again i have 71xxx miles and i go to pull out in traffic get on it and it felt like it just went into nuetral. The trannys been great all this time a reputable shop built it with all the goodys (i was their opening the boxes) its still under warranty for 2 years and a month im bringing it in tommorrow. I was just wondering if anyone has had the same problem? motor runs fine tranny makes no noise in any gear fluid is good and clean. truck doesnt move in any gear it just lurches like it wants to but cant any suggestions?
I know you probably don't want to hear guessing, but is it possible, even with their good reputation, the tranny shop put in the wrong ATF?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 01-07-2009, 02:24 PM
Member
 

Join Date: Dec 2007
Location: Kerhonkson
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
I made sure i was their when they filled it and initally ran it.( I wouldnt let anyone other than myself drive) And they used full synthetic BG fluid and put a bigger cooler in.hopfully ill have answers soon
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old 01-09-2009, 05:27 PM
Compression Ignition Addict
 

Join Date: Aug 2007
Posts: 360
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Did you get it to go after it felt like it went into neutral? Almost sounds like the linkage came loose.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 02:29 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors