P0733,P0782,P0733 - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-14-2013, 10:20 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
jmercado5065's Avatar
Join Date: Jun 2013
Location: Kissimmee.FL
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews

My 01 Excursion shifts perfect from 1st to 2nd after shifting into 3rd it slows down like if brakes are applied. Scanned codes and p0733,p0782,p0733 codes are present. Already replaced the solenoid pack, checked for stuck valve on trans valve body, no shavings in the pan.The scanner shows the the transmission shifting from 1st to 2nd and 3rd but then is like if someone apply the brakes and no matter what else i try it wont shift, It slows down to a crawl. Thanks in advance
jmercado5065 is online now  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome