'99 clutch disengagement issue - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-06-2010, 07:25 PM Thread Starter
Premium Member
 
desertdog's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
'99 clutch disengagement issue

My 6 speed is having issues disengaging. Truck has 250k miles. Heavy towing 30-40 % of time. Clutch/hydraulic package had 65k miles on it, heavy towing maybe 25k miles. Started having disengagement problems and changed out the hydraulic package. Seemed better but has got progressively worse now (within weeks). Read the threads and some suggestions of pedal to primary pushrod bushing failure and some of possible firewall cracking. Anywhere else to be looking? Thx in advance for any help.
desertdog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome