Thermostat fixed my problem but... - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-03-2009, 04:06 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
 
mrgrimm's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Covington, Ky
Posts: 375
Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Thermostat fixed my problem but...

I had a hard time doing it. One of the bolts broke off and I didn't have a tap handy so I just drilled it and put a longer bolt in with a nut underneath. To get a drill to it I had to take off the belt and the alt./ps mount bracket. Well I finally got it all togeter and thankfully it doesn't leak and now my truck warms up like it should. Any one doing this should probably use PB blast and maybe a little heat (I had neither handy and just thought I'd give it a whirl).
mrgrimm is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome