died wont start again! - Ford Powerstroke Diesel Forum
Powerstroke.org is the premier Diesel Truck Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-24-2008, 12:08 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Apr 2007
Location: Arbovale, W.V.
Posts: 91
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
died wont start again!

Hey fellas once again I am calling out for anyones help!!! I just got my 94 7.3 liter direct injected put back together yesterday. I just did the turbo swap from late 99. Well I got to drive it about 10 miles then she died on me. I was driving along and accelerated hard when it just died. I tried to re start it and all it will do is crank, there is no smoke from the exaust or nothing. I checked the fuel filter, which is brand new and it is fine, Full of fuel and clean. Then I figured I would check my fuses in the main power block under the hood. And I think thats where the trouble starts. There is no power on any of the fuses. Also when I left my chip on stock and tried to rev it up it sounded like it was loading up. It was also blowing some blueish smoke while doing this. The truck has 242000 miles. I changed the injectors 10000 miles ago or so. Also new cam sensor about 1000 or 2000 ago. So any one have any idea's? Thanks In advance
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 02-25-2008, 06:34 AM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Apr 2007
Location: Arbovale, W.V.
Posts: 91
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Any one have any ideas? Im getting desperate.
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 02-25-2008, 01:19 PM
Powerstroke.org Fanatic
 

Join Date: Apr 2007
Location: Arbovale, W.V.
Posts: 91
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Alright I just checked the oil in the hpop resivoir and added it up to just a little under the top. Then tried it and still nothing. Then I checked the pressure on the schrader valve on the side of the fuel bowl. It was very weak, as the motor turned over it bareley pushed out fuel. Then I put a pessure gauge on it and it showed no pressure. PLEASE HELP!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

vB.Sponsors