7.3 engine harness repair - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-11-2008, 03:08 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Aug 2007
Location: NJ
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
7.3 engine harness repair

Seems a rodent of some sort made a home on my 7.3 powerstroke and chewed my harness that leads to the rear passenger side valve cover on the engine. This is a five wire harness with two of the five wires being brown with no stripe. Does any know if I need to worry about getting the two brown wires correct? Connector is labeled for wires as follows. Thanks for any help.

A: Brown
B: Tan w/Black stripe
C: Orange
D: Tan w/Red stripe
E: Brown

Semper Fi

Last edited by wilk308; 02-11-2008 at 05:43 PM.
wilk308 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome