95 Sluggish - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-09-2006, 08:04 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
Join Date: Sep 2006
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Question 95 Sluggish

My 95 was running good, developed a fuel leak, parked the truck for about 4 weeks, when i drove the truck again it was very sluggish until about 2600 rpm, (the fuel leak was the lift pump), the truck ran perfect when i parked it, when i got in it to take and have leak fixed it had no power. no codes, other than a code saying it has a chip (dont what kind). any ideas?
both valve cover gaskets replaced, did have one injector replaced that gave some problems every other time it was checked. Just confused has to why its down on power. the only thing i did was change the oil before i parked it,
rotella 15-40 added some lucas, the mechanic said the lucas was a poor idea,
drained it replaced with straight 15-40 delo, seemed to help it some but still not the truck it was before i parked it.

please help!
fd2401 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome