TPS bad sensor symptons? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-23-2013, 06:10 PM Thread Starter
Compression Ignition Addict
Join Date: Mar 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 225
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 80
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
TPS bad sensor symptons?

I am looking at a nice 99 F350 SRW 4x4 (189K) with a Bully Dog GT, straight pipe, K&N and wicked wheel in the turbo. He says that every now and again the TPS acts up and he says its like it doesn't respond to the gas pedal. He says its a cheap part and he just hasn't gone around to changing it. I like the truck but wanted to make sure he misdiagnosed it and its something else costlier. Also he has an Air Dog II separately that isn't installed and wondered if that was worth me offering more money on?
rowekmr is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome