defueling - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-07-2008, 08:02 PM Thread Starter Rookie
cpope's Avatar
Join Date: Nov 2006
Location: Celeste, TX
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews

I've searched, read and can't find anything on this:

my 01 Excursion w/211k lit the ses light the other day on the way home from dallas. code was low boost pressure. shortly after that it started defueling the motor around 2500 rpms. map line is clear, intercooler boots are tight. The clamp coming from the y-pipe to the turbo was loose so I tightened it up but the ses light is still on and it still stalls @ 3000rpms. Any ideas as to what's going on? It is a California model excursion. I don't know if that matters.

I'm baffled...

2000 F250 CC PSD 4x4 Long Bed, 8" Lift, 40x13.5x17 GoodYear MTR's, Dynatrac Upgrades Front & Rear, 4.56 Gears, Custom Leather Seats, Frontier and Ranch Hand Bumpers, EBPV Delete, Straight Pipe Exit in front of Rear Wheels, Regulated Fuel Return, Gauges, DIY Tymar, Zoodad Mod, CCV Mod, Limo Tint, Hide away Gooseneck hitch, blah, blah, blah

01 Excursion, Limited, DIY Tymar, CCV, Zoodad, 5.9k mod
cpope is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome