No turbo untill restart? - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-02-2013, 03:43 PM Thread Starter
Premium Member
xraypipeliner's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: Depends on the job
Posts: 307
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
No turbo untill restart?

I start my truck and let it run for 15-20 minutes and then when I leave it has no power. Lots of black smoke. When I pull over, shut the truck off and restart it she seems to go better. But when it does start working I am only getting 11 lbs of boost max? Just had the Irate diesel fuel system installed too. Any ideas?

2003 7.3 4-door Long Bed DRW
American Force 22" Classics on 33X12.5X22
Irate Diesel Competion fuel system
Rancho RS9000XL Shocks
PHP Custom tunes
Foil Delete
ZooDad Mod
aFe Stage 2 XP CAI
MBRP 4" Turbo back S.S Dual Exuast
Edge Insight CTS
Stancor GPR
Directed Smart Start
Kenwood Dnx 7160 W/Kicker L-7
Too many Recon lights to list..
07 H.D Front End Conversion W/ HID's
08 Tail-Gate
Roll Pan
S366 t4 mount
SRP 1.2
xraypipeliner is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome