weird burning smell at wot - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-13-2012, 07:57 PM Thread Starter
smokinstrokin99's Avatar
Join Date: Oct 2011
Location: aberdeen, washington
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
weird burning smell at wot

Just installed a wicked wheel and new up pipe doughnuts on my L99 psd and now when at WOT for about 5 seconds i get a wird smell in the cab......kinda like a burning smell. maybe the coating on the new doughnuts are burning off or maybe the lube and never sieze?? maybe 20-30 miles since install. was getting a high turbo circut output code untill i plugged the wastegate back in.

smokinstrokin99 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome