i cant figure it out - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 10-31-2012, 06:20 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
i cant figure it out

driving down the road in a 2000 f350 water in fuel light and check engine light comes on and it runs like crap till i let off the throttle and then once i push it again it runs fine. can anyone help me diagnose this issue please?

Had a 6.0 now I upgraded to 5.9l CUMMINS.
gordy michael is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 11-01-2012, 03:08 PM
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
If you can, try and find out what the code(s) are. That might help you pin point it down.
samual06 is offline  
post #3 of 6 Old 11-02-2012, 05:30 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
there isnt any codes

Had a 6.0 now I upgraded to 5.9l CUMMINS.
gordy michael is offline  
post #4 of 6 Old 11-02-2012, 09:11 PM
Compression Ignition Addict
 
timmyboy76's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,891
Thanks: 0
Thanked 20 Times in 20 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
CEL on, theres a code/stored code.

99.5 x-cab 7.3l, 6spd, 161k miles.....
timmyboy76 is offline  
post #5 of 6 Old 11-03-2012, 08:11 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
after i let off the throttle and push on it again the lights go away and then when checked for codes there is none

Had a 6.0 now I upgraded to 5.9l CUMMINS.
gordy michael is offline  
post #6 of 6 Old 11-03-2012, 08:26 AM
Compression Ignition Addict
 
timmyboy76's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,891
Thanks: 0
Thanked 20 Times in 20 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
What type scanner you using

99.5 x-cab 7.3l, 6spd, 161k miles.....
timmyboy76 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome