Early 99 7.3 code 1272,73,75 and 78 - Ford Powerstroke Diesel Forum
User Tag List

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-28-2012, 12:51 AM Thread Starter
Powerstroke.org Fanatic
Join Date: Mar 2010
Posts: 132
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Early 99 7.3 code 1272,73,75 and 78

I have an early 7.3 with 515,000 on it. It would run rough when it's cold and smooth out after warming up. Last trip I was out it had gotten weak on hills, so I decided it was time to do soemthing. My scanner wouldn't read motor cold so I got a mechanic with a break out box hook up to it. Cold #2,3,5 and 8 weren't hitting. I replaced these injectors with brand new Alliant ones along with uvch and gaskets. I got it started and it sounded better but when I buzz tested injectors these codes showed up 1278,1275,1273 and 1272.
Motor doesn't appear to be missing. I haven't driven it yet but am suprised al the new ones show a problem and the old ones don't.
I guess I will drive it before removing valve cover agian.
Anyone ever experienced this?
mcgoo422000 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome