what yall think? - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 07-17-2012, 01:13 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 60
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Unhappy what yall think?

2000 powerstroke runs great never gives problems idling just died this mourning wont fire has fuel in the bowl i replaced the cps still nothing the tach is moving a little when tring to start im getting wait to start light so i think the computers ok and my tuner is reading levels as normal we thinking idm i need a scanner bad any ideas. Am i looking over something. I swamped the relays to and it dodnt change nothing.
riley1131 is offline  
post #2 of 4 Old 07-17-2012, 04:36 PM
Compression Ignition Addict
 
zrain25's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 713
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
For it to die instantly is something computer related. Did it run rough like a bad uvch before it died??


Sent from a Apple

Early 99 201,000 miles. Extra spring up front leveled, 4 in turbo back to 6 in tip, 6637, glow shift gauges, dp tuner, kicker speakers, alpine head unit and amp, kicker sub, extang tonneau, bedliner bumpers grill, flares, and rockers, 33in toyo mt, 18in xd monsters, 05 Harley lights, recon tails and line of fire, 20% tint

zrain25 is offline  
post #3 of 4 Old 07-23-2012, 11:13 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 60
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
No it was running great. Put scanner on it hpop went to 400 then dropped to 260 and stayed there. I have replaced the ipr no change took the plug in tge oil syestem out of tge head hooked air to it getting a little gurgling soundon drivers side so i pulled tge injectors 1 at a time all the orings are good none affected the gurgling sound i has tge air on tgem when i pulled them. Im fixing to swap tge pump i guess i borrowed a pump but its a 15 degree pump so all its going to do is rule tgat in or out. Anybody else got any ideas im stumoed ifvits not the pump.
riley1131 is offline  
post #4 of 4 Old 07-26-2012, 07:00 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 60
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Its was #8 injector stuck open. Not letting system build pressure.
riley1131 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome