1999 SES light on rough idle - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-05-2012, 09:42 AM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
1999 SES light on rough idle

Hi guy's I am new to this forum. I have a late 1999 7.3 with the ZF6 in it and I have a TS chip. I was driving down the road the other day and I noticed the engine didnt sound right. The SES light was on and so was the water in fuel light. Plus it was running really rough and sounded almost like a 6.0 also with no power. I took it back home and drained the tank and still the same thing. I pulled the codes and these are what I have.

P1280
P1690
P0475
P0603
P1316
P0340
P0470
P0541

After I cleared the codes these codes stayed in,

P1690
P0475
P1316
P0541

I just changed the cam sensor about 5 minutes ago and it didnt change a thing. Any thoughts? Thanks guys!

Last edited by corbin9191; 07-05-2012 at 10:14 AM. Reason: changed cam sensor
corbin9191 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome