Won Start Need help!!! - Ford Powerstroke Diesel Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-02-2012, 04:51 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Won Start Need help!!!

I have a 2002 f250 and yesterday was driving at 50mph and the truck lost power and as i slowed down it cut off. I had it towed to a local shop i use and their code reader said Can not establish communication. I went out before i was going to tow it to the dealer and it started. I drove it straight to the Dealer to had them test it they scaned it and came up with this: Needs new ICP sensor and connector, IDM (which was replaced 3 months ago), and GPR. What I'm asking is could i replace the ICP and Glow plug relay and have a truck that will start and run even when it gets hot? it will only start when cold and wont run long.

Sorry for the lengthy post i am just at a loss.

Im thinking the IDM isnt bad it is just these other problems faulting it.

PLEASE HELP!!
Wardamn7.3 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome