2000 f-250 fails to start. no "wait to start" light - Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 01-31-2012, 04:54 PM Thread Starter
Powerstroke.org Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
2000 f-250 fails to start. no "wait to start" light

After unplugging fuel heater and barometric sensor while looking for a fuel leak the "wait to start" light fails to come on and OD light is on. I've tried everything I've read on it. Removed and checked all fuses under hood and dash (none blown) Cleaned and checked all grounds under hood and dash. Check wiring harness for breaks/shorts. Made sure everything is plugged in. Removed and reinstalled PCM. Will not start. (also-cruise, horn, airbag don't work and havent for a while)
ironwill is offline  
post #2 of 2 Old 01-31-2012, 05:21 PM
Compression Ignition Addict
 
goats's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Lost in Florida
Posts: 446
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Check fuse #30 on the inside
goats is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome